Marbella

Marbella Omgeving

Marbella is ontspannend en inspirerend. Vergrendeld tussen de bergen en de Middellandse zee zorgt ervoor dat er een speciaal micro-klimaat heerst. La Concha berg houdt de regenwolken tegen die vanuit het noorden zuidwaarts drijven waardoor Marbella het hele jaar door weinig neerslag ondervind.

Aan zee vindt u mooie tropisch tuinen en een lange boulevard die meer dan 15 kilometers langst het strand loopt, met diverse chirinquito’s en luxe restaurants. U kunt die promenade ook per fiets verkennen.

De oude stad van Marbella is een absolute must visit! Dit autovrije gedeelte beschikt over een groot aantal levendige en oude straatjes en pleintjes waar u heerlijk door kunt slenteren en leuke winkeltjes bezoeken. De oude stad herbergt een groot aantal restaurants en terrasjes waar u fantastisch kunt eten.

Oud gedeelte van Marbella

marbella strand uai

Marbella heeft een lange kustlijn met veel verschillende stranden, het zijn over het algemeen goede zandstranden. Trakteer uzelf op een verkwikkende, ontspannende en gezonde massage op het strand. Het is een van de leukste dingen die u kunt doen in Marbella. Voor of na een verfrissende duik of na het beoefenen van een van de vele watersport- en watersportactiviteiten.

Een andere bezienswaardigheid is de zonsopgang te bewonderen vanaf de prachtige stranden. Wanneer veel inwoners nog slapen en anderen op het punt staan te gaan rusten na een nacht vol plezier.

Avenida del Mar: Deze boulevard leidt van Alameda Park naar Playa de la Venus naast de jachthaven van Marbella. Het is een brede voetgangersstraat met palmbomen, zorgvuldig gesneden hagen en verschillende grote kunstwerken. De bronzen sculpturen zijn ontworpen door de 20e-eeuwse surrealist Salvador Dalí, dus u zou gemakkelijk een paar minuten kunnen passeren om ze te bestuderen, misschien van een van de stranden langs de weg.

De Plaza del Mar in Marbella is een ontmoetingsplaats voor schaakliefhebbers. Plaats van verschillende toernooien en festivals waarin schaakspelers van verschillende leeftijden en niveaus kunnen meedoen.

Avenida del Mar

Parque de la Represa

Parque de la Represa: Naast het kunstmatige meer bevolkt door eenden en schildpadden bevat dit park ook andere bezienswaardigheden, zoals het Bonsai Museum, het uitkijkpunt naast het meer met Geyser, een cafetaria en een skatepark. Ongeveer 50.000 vierkante meter met plezier en vermaak voor alle leeftijden. Om deze redenen is het tweemaal bekroond als het beste “Stadspark van de Costa del Sol”.

Puente Romano: Het Puente Romano Hotel is gebouwd in 1974 in navolging van het enorme succes van de buren, het Marbella Club Hotel, en heeft een gunstige ligging in het hart van de Golden Mile in Marbella en is het erkend als één van de beste 5-sterren GL hotels van de Costa del Sol. Het hotel beschikt over een tropische tuin die een onderscheiding heeft gewonnen. De tuin bevat meer dan 400 plant- en boomsoorten en diverse talrijke waterfonteinen.

Andere faciliteiten zijn onder andere een wellness centrum en spa, diverse restaurants en een beach club. De Puente Romano beach club is erg populair tijdens de zomer met haar restaurant, bar en live muziek.

Puente Romano

Chef-kok Dani García

Het Puente Romano Hotel is tevens de thuisbasis van Michelin-ster chef-kok Dani García, die zijn restaurant Bibo op het terrein heeft. Dani García restaurant is één van de beste plekken om te eten in Marbella, zo niet in de gehele Costa del Sol. Op de kaart staan proeverij menu‘s en gerechten van het à la carte menu, gebaseerd op Garcia’s innovatieve cuisine.

La Concha: Waar u ook bent in Marbella, u mag deze piekende boomloze piek niet missen. Om naar de top te gaan wacht u een stevige wandeling van 4h. Maar ééns op de top kunt u ver voorbij Marbella zien, naar het Atlasgebergte in Marokko.

La Concha

Bekijk onze exclusieve woningen te koop in Marbella

Cassia Estepona

Vanaf €235.000

Nieuwe moderne appartementen in Estepona.

Cassia Estepona is een residentiële ontwikkeling van nieuwe moderne appartementen in Estepona. De geweldige locatie in een nieuw ontwikkelingsgebied biedt... Lees verder

 • Marbella west, Estepona
 • 2
 • 2-4
 • 57-154m2

Serenity

Vanaf €329.000

Eerste lijn golf appartementen met zeezicht in La Alcaidesa.

Serenity is een hedendaagse en stijlvolle residentiële ontwikkeling van eerste lijn golf appartementen met zeezicht in Alcaidesa. Gelegen op een... Lees verder

 • Marbella west, La Alcaidesa
 • 2
 • 2-4
 • 80-136m2

Azure

Vanaf €402.000

Appartementen en townhouses met zeezicht in Estepona.

Azure is een gloednieuwe premium residentiële ontwikkeling van 84 appartementen en townhouses met zeezicht in Estepona. Gelegen in het westelijke deel van... Lees verder

 • Marbella west, Estepona
 • 2-3
 • 2-4
 • 84-130m2
Bekijk ons volledig aanbod in Marbella