Woningen te koop in Estepona

Bekijk onze exclusieve woningen te koop in Estepona

Een huis of appartement in Estepona kopen

Andalusië staat voornamelijk bekend om de smalle straatjes met witte huisjes en bloemen in allerlei kleuren. Eén van de populairste gemeenten binnen deze regio is Estepona. Het is een gemeente met een verscheidenheid aan natuur, bezienswaardigheden en architectuur. Doordat er zoveel te beleven valt in Estepona, keren mensen hier vaak meerdere keren terug. Als je een liefhebber bent van Andalusië, dan heb je Estepona waarschijnlijk al een aantal keer bezocht. Spendeer je hier graag je vrije tijd? Dan kan het interessant zijn om te kijken naar de mogelijkheden voor een huis kopen Estepona.

Bekijk onze exclusieve woningen te koop in Estepona

Aby

Vanaf €233.000

Betaalbare nieuwe appartementen in Estepona.

Aby is een project van 90 betaalbare nieuwe appartementen in Estepona met 1, 2 en 3 slaapkamers. Het project is... Lees verder

 • Marbella west, Estepona
 • 2
 • 1-3
 • 81 - 104m2

Atica Homes

Vanaf €241.500

Nieuwbouw appartementen in Estepona.

Atica Homes is een residentiële ontwikkeling van nieuwbouw appartementen in Estepona, gelegen op slechts 10 minuten wandelafstand van het strand... Lees verder

 • Marbella west, Estepona
 • 1-2
 • 1-4
 • 42-107m2

Kairos Estepona

Vanaf €243.700

Nieuwe appartementen in het centrum van Estepona.

Kairos Estepona is een moderne residentiële ontwikkeling van 95 nieuwe appartementen in het centrum van Estepona op slechts 150m van... Lees verder

 • Marbella west, Estepona
 • 2
 • 2-3
 • 80-106m2
Bekijk ons volledige aanbod in Estepona

Populaire vakantiebestemming

Estepona is van origine een vissersplaats. Je vindt hier dan ook de Estepona Marina - een haven waar vissers hun boten aanmeren. Deze origine zorgt ervoor dat je in Estepona veel gerechten kunt nuttigen die worden bereid met verse zeevruchten en verse vis. Daarnaast staat Estepona bij velen bekend om de witte huisjes met felgekleurde bloemen. Elke straat heeft zijn eigen kleur met bloemen en bloembakken, waardoor Estepona ook wel de tuin van de Costa del Sol wordt genoemd. Door onder andere de vele prachtige bloemen, is de stad prachtig ingericht. Zo zijn er langs de promenade palmbomen te zien en zijn er veel mooie fonteinen te vinden.

Perfecte bestemming voor een vakantiewoning

Estepona beschikt over alles waar een ideale vakantiebestemming aan zou moeten voldoen. Niet alleen is er zee en strand, maar is er ook een mooi stadscentrum met allerlei winkeltjes en restaurants. Bovendien zijn de bergen maar op een korte afstand van Estepona gelegen en zijn er diverse natuurgebieden in de omgeving te vinden. Dit alles maakt Estepona een geliefde regio voor mensen die op zoek zijn naar een vakantiewoning aan de Costa del Sol. Bij VIDA del SOL kun je terecht voor een appartement Estepona kopen, evenals een Estepona huis kopen. VIDA del SOL is een onafhankelijk vastgoedagentschap dat is gespecialiseerd in nieuwbouw en herverkoop in de Costa del Sol.

Mogelijkheden Estepona appartement kopen

VIDA del SOL heeft een persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan. Zodra er een appartement Estepona te koop komt te staan dat aansluit bij jouw eisen en wensen, zal je hierover worden ingelicht en kun je het appartement natuurlijk komen bekijken. Er zijn zowel appartementen als huizen die binnen verschillende budgetten passen. Alvorens er wordt gekeken naar mogelijke huizen of appartementen, wordt er eerst een afspraak gemaakt om jouw eisen en wensen door te nemen. Het team zal je objectief en transparant begeleiden gedurende het volledige proces, zodat je een woning vindt die perfect aansluit bij jouw eisen en wensen.

Proces huis kopen Estepona

Bij VIDA del SOL word je tijdens het proces van het zoeken naar een huis of appartement in Estepona meegenomen in de Marbella way of living. Je zal dus niet alleen de huizen of appartementen gaan bekijken, maar ook echt het leven in de Costa del Sol ervaren. Zo zal je worden meegenomen naar evenementen of mooie locaties en zal je de gastronomie ervaren. Bovendien zal je worden geïnformeerd over belangrijke zaken in Spanje, zoals de gezondheidszorg, onderwijs of andere mogelijk relevante zaken.