San Pedro de Alcántara

San Pedro de Alcántara Omgeving

San Pedro de Alcántara ligt in een ideale locatie, op slechts 10km ten westen van alle glitter en glamour van Marbella en op 20km van de stad Estepona.

Ooit een oude boerengemeenschap, beroemd om suikerriet. Nu en verfrissend ongerept stadje met een geheel eigen aantrekkingskracht die de laatste jaren een enorme bloei heeft gekend. Er ademt een authentieke, gemoedelijke sfeer.

Elke donderdagochtend is er een straatmarkt in de achterkant van de stad, op het féria-terrein. Hier kunt u allerlei soorten goodies vinden, van verse kruiden en groenten tot handgemaakte kleding en accessoires. Zeker een bezoek waard!

Een aangename wandeling is van het centrum van de stad naar het strand aan de Avenida del Marques del Duero, een bijzonder aantrekkelijke brede laan geflankeerd door palmbomen.

san pedro wandelen uai
san pedro seafood uai

Het strand beschikt over verschillende uitstekende chiringuitos, gespecialiseerd in visgerechten. Bezoek Bora Bora aan de westkant, al is het maar voor een drankje aan de bar. Het was een van de eerste gevestigde (in 1994) luxe beachclubs met tropisch thema aan de kust, met een uitstekend restaurant en alle gebruikelijke faciliteiten. Via het stand wandelt u in 30 minuten naar Puerto Banús.

Bekijk onze exclusieve woningen te koop in San Pedro de Alcántara

Las Perlas del Mar

Vanaf €1.760.000

Luxe villa’s dicht bij het strand in San Pedro.

Deze exclusieve boutique ontwikkeling van 10 luxe villa’s is perfect gepositioneerd in San Pedro de Alcántara om te genieten van... Lees verder

  • Marbella, Marbella west, San Pedro de Alcántara
  • 3
  • 3-4
  • 287-422m2
Bekijk ons aanbod in San Pedro de Alcántara