In kaart brengen van uw droomhuis aan de hand van uw budget en wensen

Eens u zicht heeft op uw budget gaan wij samen op zoek naar uw droomhuis. Wij contacteren u voor een analysegesprek en noteren alle punten die voor u belangrijk zijn. Hoogstwaarschijnlijk heeft u al enkele panden op het oog al of niet bij VIDA del SOL. Dat is op zichzelf geen probleem.

Weet dat wij toegang hebben tot alle panden die op het internet of bij collega’s worden aangeboden. Vaak zijn de prijzen niet up-to-date. Wij zijn aangesloten op een database waar we de beschikbaarheid en de prijzen in realtime kunnen natrekken.

Vergaap je ook niet op de mooie foto’s! Wij weten u te informeren of het pand met de mooie foto’s wel in een goede buurt ligt en of er geen drukke weg naast ligt. We wijzen u op zowel alle voor- als nadelen van een bepaald pand of ligging. Wij geloven in objectiviteit, nuchterheid en niet in uitgesmeerde verkooppraatjes.

stappenplan student uai

Vragen die meteen naar voren komen :

  • Zoek je een woonst om je definitief in Spanje te gaan vestigen? Of wil je een vakantieplek waar je regelmatig of maar heel af en toe naartoe gaat? Spendeert u er meerdere maanden per jaar, dan zal u waarschijnlijk een grotere woonoppervlakte wensen en een betere zonneligging dan wanneer u er slechts nu en dan eens een weekendje naartoe trekt.
  • Ga je het pand ook verhuren of is het alleen maar voor persoonlijk gebruik?
  • Wil je liefst een appartement in een gemeenschap met alle onderhoud inbegrepen, of zoek je een alleenstaande villa met eigen zwembad?
  • Heb je een idee hoeveel slaapkamers je wenst en hoeveel badkamers je nodig hebt.
  • Wil je ochtend- of avondzon op je terras
  • Hoe belangrijk is de afstand of de tijd naar het strand of een bepaalde badplaats op de kust?
  • Zoek je rust en vooral natuur of eerder een levendige gemeenschap?
  • Is een huisdier belangrijk?

Uiteindelijk resulteert dit meestal in een lijstje met potentiele deelgebieden en potentiele woningen die wij u zullen presenteren.

Ben je overtuigd dat er in het lijstje wel enkele panden kans maken om jouw 2e verblijf te worden, dan is het tijd voor de volgende stap.

KLIK HIER OM TE ZOEKEN