Top 5 Bars aan de Costa del Sol

Top 5 Bars aan de Costa del Sol – Uw Gids voor de Beste Bars aan de Costa del Sol

Het bruisende uitgaansleven in Marbella heeft een enorm aanbod van leuke en exclusieve bars. Het is onmogelijk alle bars in kaart te brengen maar we hebben ons best gedaan te focussen op enkele populaire.

Astral Cocktail Bar

Opgericht in 2002, is het een van de bekendste cocktailbars in de regio geworden. Het is gelegen in Puerto Banús – het centrum van het nachtleven in Marbella. De cocktailkaart zal u verbazen met de opties om uit te kiezen. Hun filosofie is gericht op het leveren van de geweldige service en hoge kwaliteit aan hun klanten. Het ontwerp van de plaats is heel bijzonder – de bar doet een galjoenschip na met alle noodzakelijke elementen binnenin. Het is een geweldige plek om te ontspannen met uw favoriete drankje.

Astral Cocktail Bar

Belvue Rooftop Bar

Belvue Rooftop Bar

De Belvue Rooftop Bar is een vrij unieke plek in Marbella om te ontspannen met het beste uitzicht over de Middellandse Zee en de skyline van Marbella. Deze bar op het dak biedt exclusieve cocktails van Diego Cabrera – een van de bekendste barmannen ter wereld. Hier kunt u genieten van de meest adembenemende zonsondergangen aan de hele kust. Daarnaast wordt deze ervaring vaak begeleid door het geluid van de Spaanse gitaar of coole chill-out sets van de DJ’s. De vibes nodigen u uit om vanuit een ander perspectief van Marbella te genieten.

Linekers Bar

Overdag is het een populaire sport bar dat ’s avonds verandert in een chique club met een dansvloer die nooit leeg is. Het is altijd vol met beroemdheden, VIP-gasten en mensen die gewoon willen genieten van de elektrische sfeer van Marbella. U kunt er een gekke vrijgezellenfeest organiseren met veel plezier en dans gedurende de hele nacht. Ze weten hoe ze een feest kunnen aanpakken, met trendy muziek, vriendelijke personeel en concurrerende prijzen voor de drankjes.

Linekers Bar

Bijou Banus

Bijou Banus

Bijou Banus is een trendy cocktailbar in Puerto Banús. Vaak kunt u hier in de vroege uren beroemdheden zien nippen aan een cocktail. De plek heeft een groot open terras waar u kunt genieten van uw drankje en luisteren naar een geweldige muziek. Een enorme dansvloer binnen zorgt ervoor dat u de hele nacht door wilt dansen. Bijou Banus biedt tafel- en drankpakketten aan voor elke gelegenheid. Een geweldige sfeer, geweldige service en veel plezier zijn gegarandeerd.

Beacon Gastro Bar

De Beacon Gastro Bar is gelegen in Puerto Deportivo de Marbella (haven van Marbella). Het positioneert zich als een glamour en verfijnde Ierse bar. Het is een plek waar u kunt genieten van lekker eten in een ontspannen en vriendelijke omgeving. Voor gin liefhebbers is er een speciale Gin Bar die een unieke mix van smaken in een glas biedt. Een zeer mooie plek voor een zondagse lunch in Marbella.

Beacon