Top 5 nachtclubs in Costa del Sol

Top 5 nachtclubs in Costa del Sol – De ultieme uitgaansgids voor Costa del Sol

Na een hele dag ontspanning aan het zwembad of stand is het tijd om te feesten. De meest uitzinnige party’s met de hipste DJ’s gaan door in Marbella’s beste clubs en hippe dakterrassen. Vooral het gebied van Puerto Banús is een mekka van de clubscene.

VIDA del Sol bied u een overzicht van de meest bekende:

La Suite

La Suite Club is een echte trendsetter van het moderne nachtleven in Marbella. Het is een verfijnde nachtclub en evenementen ruimte geïnspireerd op de beroemde Studio 54 uit New York. De verleidelijke inrichting is een mix van de antieke Romeinse architectuur en de industriële sfeer van New York.

La Suite is de plek waar u gemakkelijk een beroemdheid kunt ontmoeten. De club biedt de beste muziek van de beroemdste DJ’s ter wereld en een uitzonderlijke sfeer. Tijdens de warme zomeravonden kunt u genieten van een openluchtterras bij La Terrasse, dat lid is van de La Suite groep en net naast de La Suite Club ligt. Vergeet de dresscode niet – dress to impress.

La Suite

Tibu Banús

Tibu Banús

Tibu is gelegen in het centrum van het levendige en glamoureuze Puerto Banús. Het is echt een speeltuin voor rijk en beroemd. Aangekomen bij Tibu voelt u meteen de vibe van deze uitzonderlijke feestplek in Marbella. U kunt genieten van de beste muziek en live optredens van de top DJ’s. Het prachtige dakrestaurant is een perfecte plek om uw avond te beginnen. Er is ook een groot openluchtterras zodat u de hele nacht onder de sterrenhemel kunt dansen.

Mirage

Mirage heeft een geheel nieuwe visuele clubervaring naar Marbella gebracht. Het is een plek met het meest extravagante en moderne interieur in Puerto Banús. Wereldberoemde DJ’s, internationale topartiesten en een glamoureuze sfeer van zwart en goud zullen uw feest onvergetelijk maken. Het is een twee-in-een nachtclub: naast de hoofdzaal is er ook een kleinere VIP-lounge-club met verschillende muziek en een eigen speciale vibe. Mirage is de plek waar de illusie werkelijkheid wordt.

Mirage

Teatro Marbella

Teatro Marbella

Teatro Marbella Dinner Show is een compleet nieuw concept van uitgaan door muziek, live-optredens en theater te combineren met een verbluffende gastronomie en zo een multi-zintuiglijke ervaring te creëren. Dineren op een luxueuze plek en genieten van de cabaretshow brengt u in de sfeer van Las Vegas. Dit komt tot leven met de hulp van artiesten van wereldklasse op het podium en Michelin-sterrenkoks in de keuken.

Deze club ligt op slechts enkele minuten van de belangrijkste toeristische attracties van Marbella en biedt ook directe toegang voor voertuigen, parkeergelegenheid en een parkeerservice.

Momento

Momento is een elegante plek met een indrukwekkende architectuur en een ongelooflijk interieur dat uit een moderne versie van duizend-en-één-nacht lijkt te komen. Lampen met arabeske reminiscenties, muren waarop watervallen afdalen en zorgvuldig gekozen vegetatie dragen bij aan de sfeer die deze club beheerst.

Deze club is een mix van culturen en een speciale plek voor muziekliefhebbers. Er zijn vier unieke ruimtes om te verkennen, te proeven en te voelen. Het restaurant zal u verrassen met exquise Nikkei gerechten en eersteklas cocktails. Het buitenterras is gewoon perfect voor het doorbrengen van warme zomeravonden met uw vrienden.

Momento